Fullsmockat på Nyhetsshowens livequiz på Skeppet

Det blev återigen en succékväll för Nyhetsshowen som på onsdagskvällen bjöd in till livequiz på Skeppet. Det var många taggade fans och quiz-sugna som hade letat sig dit.
– Det var ett jävla tryck och det var fullsmockat, säger Linnea Rönnqvist, en av Nyhetsshowens programledare.

ANNONS
|

Nyhetsshowens förra quizkväll på Nefertiti blev en succé – det var många fans på plats och programledarna blev nästan överväldigade över hur bra uppslutning det var.

På onsdagskvällen var det dags igen och ännu en gång ringlade sig kön lång utanför. Det var många taggade fans och andra quiz-sugna som hade letat sig dit i februarimörkret.

– Det var ett jävla tryck och det var fullsmockat. Det var ganska varmt, ganska svettigt, men verkligen en toppenkväll och en riktigt bra stämning, säger Linnea Rönnqvist, en av Nyhetsshowens programledare.

Fullt kort efter insläpp

Det var så pass fullt att några till och med fick vända i dörren.

ANNONS

– Det blev tyvärr fullt kort efter insläpp, och det känns lite jobbigt. Man vill inte att folk ska komma hit och sen inte få komma in, säger Linnea Rönnqvist.

Förra gången var det programledaren Kalle Berg som körde hela quizet, men den här gången såg quizkvällen lite annorlunda ut.

– Vi hade varsin roll kan man säga och det var väldigt spridda frågor. Jag hade exempelvis hand om frågor om ekonomi/riksbanken och Ina körde sjuttiotalsmusik. Vi var lite överallt och det var en bra mix av grejer, säger Linnea Rönnqvist.

Var det en jämn match?

– Det var nog ganska svårt i kväll, men det var ett lag som utklassade de andra och fick 29 av 38 poäng. Men jag tycker inte att man ska kunna alla frågor, det ska vara lite svårt, säger hon.

Hoppas på ett livequiz till sommaren

Det var med största sannolikhet inte sista gången som Nyhetsshowen bjöd in till ett livequiz.

– Om jag får bestämma så kommer vi ha ett livequiz igen innan sommarsemestern. Kanske på en uteservering, kanske med lite sol, säger hon och fortsätter:

– Trycket är stort, det märkte vi sist och även nu. Folk och lyssnare är sugna på att komma hit och det är kul för oss att för en gångs skull få se och prata med alla. Alla är verkligen så gulliga. För oss var det en toppenkväll så tack till alla som kom.

ANNONS

Och till er som undrar: Ölen tog inte slut den här gången.

LÄS MER:Knökat på Nyhetsshowens livequiz på Nefertiti

LÄS MER:GP:s Nyhetsshowen utsedd till årets morgonshow

LÄS MER:Dubbla priser till GP – Nyhetsshowen och Maya Dahlén vann varsin kategori

ANNONS