Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Död kvinna funnen vid Delsjön

En kvinna har hittats avliden i Delsjöområdet i Göteborg. På grund av oklara omständigheter har polisen inlett en utredning om mord alternativt dråp.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeGöteborg|

Det var vid lunchtid som en privatperson ringde polisen och meddelade att han trodde sig ha funnit en död kvinna.

Kroppen låg i närheten av Västra Långevattnet, mitt inne i Delsjöområdet.

Kriminaltekniker kallades till platsen, och har arbetat där under stora delar av eftermiddagen.

– Jag kan bekräfta att vi funnit en död person och att vi inlett en förundersökning om ett misstänkt grovt brott, så som vi alltid gör liknande situationer. Vi vet helt enkelt inte dödsorsaken. Dessutom är inte personen med säkerhet identifierad, säger Ulla Brehm, på polisens informationsenhet.

Enligt uppgift till GP handlar det om en kvinna i övre medelåldern.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS