Det här läser Göteborgskändisarna i sommar

Se kändisarnas tips för hängmattan, sandstranden och de regniga dagarna i sommarstugan.

ANNONS
|

I sommartider passar vi alla på att läsa – känd som okänd. Nu drar semestern igång på riktigt och många har äntligen tid för det där som man inte riktigt hinner med i vardagen. Logga ut från jobbmailen och Facebookkontot, koppla av från alla måsten och försvinn in i en riktigt bra bok. Här kommer några tips för alla åldrarfrån Göteborgskändisarna.

Clara Henry, 23. Programledare och författare.

"Jag ska precis läsa de sista sidorna av För att kunna leva av Yeonmi Park, om en ung kvinnas flykt från Nordkorea (läs den!!!) och ska sedan börja läsa skräckisen Hemmet av Mats Strandberg. Jag hatar skräck men älskar Mats, så det är med skräckblandad förtjusning jag börjar på den."

ANNONS

Pia Sundhage, 57. Förbundskapten för damlandslaget i fotboll.

"Tio tankar om tid av Bodil Jönsson. När Sverige ska spela Fotbolls EM i Sommar så önskar jag fundera över tid. Vara här och nu. När klockslaget 2x45 minuter speltid jagar oss så kan det balanseras med 'ställtid'. Den spenderas med kloka ledare."

Lisa Jonsson, "Misslisibell", 16. Bloggare och youtuber.

"I sommar kommer jag läsa om Harry Potter-serien och jag börjar med De vises sten. Den här gången kommer jag läsa den illustrerade versionen och det ser jag otroligt mycket fram emot eftersom detta är min favoritbokserie någonsin!"

ANNONS