Cyklist hittad svårt skadad – misstänkt smitning

En cyklist hittades med svåra skallskador i Krokslätt under natten till lördagen. Ambulanspersonal larmade polisen.
Polisen utreder nu händelsen som en misstänkt smitningsolycka.

ANNONS
|

Ambulansen larmades till Krokslätt vid 03-tiden under natten till lördagen med anledning av ett misstänkt hjärtstopp.

Väl på platsen hittades en man i 30-årsåldern svårt skadad vid vägen. Ambulanspersonalen misstänkte inledningsvis att han hade fallit av sin cykel.

Mannen hade svåra skallskador fördes till Sahlgrenska sjukhuset.

– Ambulanspersonalen larmade polisen om att det kunde handla om en den formen av skador som uppstår i samband med en trafikolycka, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Med anledning av mannens skador har polisen ännu inte kunnat förhöra honom för att ta reda på vad som har hänt. Enligt Stefan Gustafsson hade den skadade mannen livshotande skador och man utreder nu händelsen som en misstänkt smitningsolycka.

ANNONS

– Polisen är på platsen där man fann mannen just nu, men vi vet inte vad som har hänt. Så vi efterlyser vittnen som kan ha sett något, säger Stefan Gustafsson.

Under lördagseftermiddagen meddelar Sahlgrenskas presstjänst att mannens skadeläge bedöms vara allvarligt.

– Läkaren trodde inte på någon större uppdatering där under helgen, säger presstalesperson Patrik Centerwall.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS