Brand vid vägbanan

En brand vid vägbanan har brutit ut vid väg 40 från Ryamotet till Grandalsmotet i Härryda. Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden som i princip ska vara släckt nu. Vägen är helt öppen för trafik.

ANNONS
|

Larmet om branden kom till SOS klockan 10.21.

Tre släckningsfordon ska vara på plats enligt räddningstjänsten. Det är vid en vägbana mellan väg 22 och 40 som branden brutit ut.

– Det är en person på plats som tömt två brandsläckare i väntan på släckningsfordonen, säger Gunilla Jensen, teamledare på räddningstjänsten.

När räddningstjänsten anlände till platsen ska branden i princip ha varit släckt, enligt Maria Berntsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

– Men räddningstjänsten är på plats och lägger på vatten på branden, säger hon,

Trafiken på vägen var tillfälligt begränsad, men ska nu vara helt öppen för trafik.

ANNONS

Inga fordon ska vara inblandade i branden och det finns inga uppgifter om skadade.

– Ingen ambulans har skickats till platsen, så vi får utgå från det, säger Gunilla Jensen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS