Så här såg köerna ut enligt Trafikverkets kamera på Angeredsbron vid 16:46.
Så här såg köerna ut enligt Trafikverkets kamera på Angeredsbron vid 16:46. Bild: trafiken.nu

Bil har kört in i räcke vid Angeredsbron – två personer lämnade bilen

En personbil körde in i ett räcke vid Angeredsbron i riktning mot Kärra och orsakade stopp i trafiken. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades. Två personer sågs lämna bilen och försvinna från platsen.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom klockan 16.17 på torsdagseftermiddagen.

– Det är en personbil som har kört in i räcket, säger Peter Zettersten, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Räddningstjänsten stängde av trafiken i riktning mot Kärra. Polis och ambulans är också larmade. Ingen har förts till sjukhus med ambulans, uppger SOS Alarm.

Enligt polisen har ett vittne sett två personer lämna bilen och försvinna från platsen.

– På bilen fanns en registreringsskylt som var anmäld stulen så av någon anledning har de satt på en annan registreringsskylt, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Polisen sökte efter personerna men gav upp.

ANNONS

– Vi visste knappt vilket håll de dragit åt. Det har upprättats en anmälan om misstänkt stöld av registreringsskylten och för falskregistrerad bil, säger Christer Fuxborg.

Vid klockan 17.20 meddelade räddningstjänsten att de lämnat platsen och att trafiken rullar på som normalt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS