Resenärerna fick efter 18 minuter byta spårvagn mitt i Hammarkulletunneln.
Resenärerna fick efter 18 minuter byta spårvagn mitt i Hammarkulletunneln. Bild: Läsarbild

Stopp i spårvagnstrafiken från Angered

Det var under måndagen stopp i spårvagnstrafiken mellan Angered och Gamlestaden i omkring två timmar. Läsare som hörde av sig till GP berättar att spårvagnstunneln i Hammarkullen strömlös i samband med stoppet.
– Vi har ett fordonsfel som berör linje 4, 8 och 9, berättade en störningskoordinator på Västtrafik.

ANNONS
|

Stoppet berörde samtliga spårvagnslinjer från Angered Centrum till Gamlestadstorget och trafiken ersattes istället med bussar.

Enligt läsare som hört av sig till GP var det becksvart i den drygt två kilometer långa Hammarkulletunneln som spårvagnslinjerna kör igenom mellan Angered och Gamlestaden.

– Vi satt fast i spårvagnen i totalt mörker i 18 minuter. Föraren försökte lugna alla och sedan fick vi gå på en vändande vagn mitt i tunneln, säger en resenär.

Stoppet i tunneln inträffade enligt Västtrafik klockan 10.54 och kunde först klaras upp vid 13-tiden på måndagseftermiddagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS