Man knivhuggen i nacken vid lägenhetsbråk

Polisen larmades under natten till en adress i Angered där ett lägenhetsbråk slutat med en allvarlig knivskärning. En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans.
– Han har fått ta emot hugg i nacken, hand och bakhuvud, säger Mats Jarlhede, vakthavande befäl hos polisen.

ANNONS
|

Vid 01.30 fick polisen larm om ett lägenhetsbråk i Sandeslätt i nordöstra Göteborg.

– Någon på platsen har ringt SOS, så de kopplar in oss för medlyssning och vi skickar genast dit en bil, säger Mats Jarlhede.

Misstänkt gärningsman gripen

Tillsammans med ambulans tar de sig till platsen och påträffar en man som fått ta emot flera knivhugg i samband ett bråk som uppstått efter någon form av osämja.

– Vi kunde gripa en person som är misstänkt för mordförsök. Mannen som skadats ska inte ha livshotande skador, men brottet rubriceras ändå som mordförsök baserat på var han är skadad, säger Mats Jarlhede.

ANNONS

Vid 10-snåret meddelar Sahlgrenskas pressjour att mannen är lindrigt skadad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS