Kvinna överfallen vid Delsjön – polisen söker med hund

En kvinna i 35-årsåldern misstänks ha blivit attackerad och misshandlad i Delsjöområdet på måndagseftermiddagen. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har inlett en förundersökning men har ingen misstänkt.

ANNONS
|

Det var på eftermiddagen som SOS fick larmet som först tydde på sjukdom.

Men när ambulanspersonalen kom fram fick de indikationer som pekade på att kvinnan kunde ha utsatts för brott och larmade polisen.

Kvinnan, som var vaken och talbar, fördes till sjukhus. Vid ett första förhör med polisen tror hon sig ha blivit överfallen och misshandlad, något som kunde stämma överens med hennes skador.

Polisen spärrade av runt platsen i Delsjöområdet och hundar har under kvällen sökt igenom terrängen i jakt på spår.

– Jag har inga uppgifter om fynd har gjorts, men en förundersökning om misstänkt misshandel har inletts. Kvinnan ska höras ytterligare och vi har även vittnesuppgifter att gå igenom, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen i region väst.

ANNONS

Någon misstänkt för överfallet fanns inte vid 21.30-tiden. Det är oklart hur svåra kvinnans skador är.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS