Stort polispådrag i Kviberg

Larmet om en skottlossning i Kviberg kom in till polisen strax före klockan 22.00 på måndagskvällen. Två personer ska ha blivit beskjutna men det finns inga konstaterade skadade, enligt polisen. En misstänkt gärningsperson söks.

ANNONS
|

Vid 22-tiden på måndagen inkom larm om skottlossning i Kviberg till polisen, vilket skapade ett stort polispådrag.

Enligt Jens Christensen, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, är det två personer som ska ha blivit beskjutna – men det finns inga konstaterade skadade. En misstänkt gärningsperson försvann från platsen i en bil enligt uppgifter till polisen som nu söks av polis.

– Det är oklara omständigheter kring vad som hänt, och motivet till händelsen är oklart, säger Jens Christensen.

Initialt spärrade polisen av brottsplatsen och gjorde en teknisk undersökning. Enligt Jens Christensen har tomhylsor hittats på platsen.

– Vi hör nu målsägande och vittnen, berättade han sent under måndagen.

ANNONS

Brottsrubriceringen just nu är försök till mord och under tisdagsmorgonen var fortfarande ingen gripen misstänkt för händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS