Nyckelspelare gör comeback mot ÖSK

BK Häcken får tillbaka både Rasmus Lindgren och Paulinho till gruppfinalen mot Örebro. Paulinho kan göra säsongsdebut och Lindgren sin första match sedan lägret i Dubai.

ANNONS
|

Inför söndagens cupmatch mot Örebro får Mikael Stahre tillbaka två potentiella nyckelspelare efter skada. Paulinho, som inte spelat sedan matchen mot Kalmar FF den 23 oktober, är för första gången i år uttagen i truppen.

Näsan har läkt

Dessutom har Rasmus Lindgrens näsa, som lagkaptenen bröt mot Molde i Dubai, läkt tillräckligt för att han ska vara spelbar.

– Han är med i matchtruppen. Laget tar vi i morgon (söndag) men det är inte otänkbart att han spelar, säger tränaren Mikael Stahre.

Om han spelar gör han det med den skyddsmask han använt på träning den senaste tiden. Lindgrens återkomst var behövligt för Häcken, som saknar andra mittbackar.

ANNONS

Jasmin Sudic är avstängd efter sin utvisning mot Åtvidaberg senast och Juhani Ojalahar problem med en vad och är inte tillgänglig.

"Krävs en annan helhet"

För att gå vidare räcker det med en poäng på Behrn Arena för Häcken.

– Vi har skaffat oss goda förutsättningar till en svår match. Hittills har vi gjort det bra men nu krävs en helt annan helhet, säger Stahre.

Nyförvärvet Chisom Egbuchulam väntar på arbetstillstånd och är inte spelklar.

ANNONS