Lukic efter genomklappningen: "Jag är i chock"

ANNONS
|

Han räddade frilägen, stod för flera vassa reflexräddningar och bjöd på en rad benparader. Ändå fick Stojan Lukic se sex bollar passera mållinjen bakom sig när Trelleborg körde över Öis. Efteråt var burväktaren förtvivlad.

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag är i chock om jag ska vara helt ärlig. Det här var inte värdigt. Det här är så pinsamt och så ovärdigt så det finns inte.

Han fortsätter:

– Vi tar inte det jobbet som krävs. Jag skiter i om vi är en man mindre, vi tar inte jobbet. Det är riktigt pinsamt och riktigt lamt av oss som är på plan. Jag kan aldrig acceptera det här. Vi spelar i en förening, för ett klubbemblem på bröstet, vi spelar för alla som bryr sig om Öis.

ANNONS

Trelleborg hade 24 avslut - och om Lukic inte hade parerat starkt flera gånger kunde siffrorna mycket väl ha blivit ännu större.

– Visst, jag gjorde några bra räddningar och det var kanske inte så mycket "mitt fel" eller vad man ska säga. Men jag kan inte sitta här och vara nöjd när vi släpper sex mål. Det är omöjligt. Det här ska aldrig mer få hända. Vi får verkligen rannsaka oss själva efter det här.

Har du varit med om att släppa så många bollar på elitnivå?

– Nej, aldrig, inte i en sådan här match.

Hur mycket spelar det in att ni är en man mindre i nästan 60 minuter?

– Det är klart att det har betydelse. Men det är ju inte Barcelona vi möter.

Camara gör tre mål sista tio, hur ser du på målen?

– Han får vara fri, nicka och skjuta, jag vete fan faktiskt, jag tror inte jag kan göra något annorlunda.

ANNONS