Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Väntan. Det blir mycket dötid mellan tagningarna och det gäller att hitta ett tidsfördriv. Nils Jensen tar en tupplur, medan serveringskollegorna Seppo Jylänne och Philip Wiede småpratar. Bild: Lisa Thanner
Väntan. Det blir mycket dötid mellan tagningarna och det gäller att hitta ett tidsfördriv. Nils Jensen tar en tupplur, medan serveringskollegorna Seppo Jylänne och Philip Wiede småpratar. Bild: Lisa Thanner

Så är livet som statist i ”Vår tid är nu”

Snart har den tredje säsongen av den populära serien ”Vår tid är nu” premiär, och vad vore familjen Löwanders restaurang utan sina matgäster, kallskänkor och kökspojkar? Två Dagar har hängt med under en inspelningsdag och träffat människorna som älskar att verka i periferin.