Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
”Vi lagar mer mat än före corona. Det är den stora förändringen i Sverige. Vi lagar även delvis lite annan mat, men det är för tidigt att säga om det är en förändring som kommer permanentas. Det tror jag inte – matkulturen är alltid i rörelse. Men vi kan se att den har gjort en ganska tvär sväng nu.” Bild: Ylva Sundgren
”Vi lagar mer mat än före corona. Det är den stora förändringen i Sverige. Vi lagar även delvis lite annan mat, men det är för tidigt att säga om det är en förändring som kommer permanentas. Det tror jag inte – matkulturen är alltid i rörelse. Men vi kan se att den har gjort en ganska tvär sväng nu.” Bild: Ylva Sundgren

Lotta Lundgren om hur vi äter i coronatider

Snart är 2020 till ända. Ett galet år på många sätt. Men har krisen fått oss att äta annorlunda? Mer? Vad läggs på tallriken när vardagen präglas av ovisshet och vi helst inte ska gå ut? GP har pratat med kokboksaktuella Lotta Lundgren om betydelsen av maten i vår tid.