Upphissad säng och garderob i duschen – se de smarta lösningarna

ANNONS
|

Ana White är en gör-det-själv-bloggare från Alaska, USA som jobbar med att hjälpa andra med det som hon själv är expert på – att få in såmycket plats och förvaring som möjligt på en liten yta.

Hennes senaste projekt, som nyss blev klart, var en riktig utmaning. Anas klientville ha en öppen, luftig men rustik känsla och mycket förvaring i sitt lilla boende som står på ett7,5 meter långt släp. Det fanns med andra ord inte så mycket yta att jobba med för Anna och hennes man Jacob White som hjälper till med själva byggandet.

LÄS OCKSÅ: Se Zombie-husets stora förvandling

ANNONS

En av de stora utmaningarna var att två sängar skulle få plats i huset. Pågrund av att en stege eller trappa tar en hel del utrymme ville Ana White inte göra en vanlig loft- eller våningssäng. Så Ana och hennes man gjorde istället så att sängen kan hissas upp och ner från taket.

”Vi höjde upp sängen genom att använda en garagedörr med tillhörande liftsystem”, berättar Ana när hon visar runt i huset i ett klipp som finns på hennes hemsida.

LÄS OCKSÅ: ”Martin Becks” lägenhet är till salu

En annan smart lösning hittar vi i badrummet. Därfinns engarderob – i duschen. Garderoben är flyttbar och när man ska duscha skjuter man helt enkelt ut klädförvaringen över toaletten. När garderoben är i duschen hänger duschdraperiet över duschmunstycket, som ett extra skydd för att kläderna inte ska bli blöta.

Se hela huset och alla smarta lösningar i bildspelet ovan!

ANNONS