Stjärnmäklaren tipsar: Så gör du en lyckad affär

Toppmäklaren Niklas Berntzon står bakom Sveriges dyraste lägenhetsförsäljning. Här är hans bästa tips till dig som ska sälja och vill maxa vinsten.

ANNONS

I november förra året skapade Niklas Berntzon rubriker när han sålde en lyxlägenhet i centrala Stockholm för 104 miljoner kronor. Aldrig förr har en så dyr lägenhet sålts i Sverige.

– Det är en väldigt spektakulär våning av en sort som aldrig har funnits i Sverige tidigare, sade Niklas Berntzon till Dina Pengardå.

Just nu är Niklas Berntzon aktuell i tv-programmet "Toppmäklarna" tillsammans med Fredrik Eklund där tv-tittaren bjuds inbakom kulisserna till Sveriges största bostadsaffär.

Just spektakulära våningar är något av Niklas Berntzons specialitet. Men han är noga med att påpeka att varje lägenhethar något unikt att erbjuda.

ANNONS

– Även om du har ett objekt som är ”fult”, om man ska använda det ordet, så hjälper vi dem att säjla den, berättar han i Boolis Bostadspodden.

– Alla har ju nånting som är bra för nån. Ligger du i Kungsholmen vid vattnet då säljer du in vattenläget, säger han.

Skäms hellerinte för att lägga ner löjligt mycket tid på detaljerna inför visningen, säger Berntzon i en artikel med Dina Pengar där han delar med sig av sina bästa säljtips.

Klicka på bildspelt för fler tips från stjärnmäklaren.

ANNONS