Nu kan du bo i lyan från "Huset fullt"

Långköraren Huset fullt är en av de mest älskade tv-serierna och fick nyligen en uppföljare på Netflix. Nu finns chansen att hyra huset – för drygt 130.000 i månaden!

ANNONS
|

Huset fullt hade premiär på amerikansk tv 1987 och gick åtta säsonger innan det lades ner 1995. Miljoner människor över hela världen har följt den lite udda familjen som bor bakom det charmiga sekelskiftesfasaden i San Francisco och fick bland annat stifta bekantskap med tvillingarnaMary-Kate och Ashley Olsen som turades om att spela den lillgamla dottern Michelle.

I förra året låg huset ute till försäljning med en prislapp på fyra miljoner dollar. Nu har den nye ägaren bestämt sig för att hyra ut huset för nätta 130.000 – i månaden!

Byggåret är angett till 1883 men den viktorianska exteriören, som vi känner igen så väl från tv, byggdes på år 1900. Huset har tre sovrum, ett kontor, ett rymligt kök och tre badrum.

ANNONS

Förutom en saftig hyra få eventuella spekulanter vara beredd på att det kommer horder med turister som gärna stannar till och fotograferar fasaden.

Tv-serien Huset fullt följer en pappa som tvingas ta hand om sina tre döttrar sedan mamman gått bort i en tragisk bilolycka. Till sin hjälp har han sina två bröder, en tv-programledare och en komiker, som alla flyttar in i det charmiga huset i San Francisco-huset.

ANNONS