Johnny Depp säljer sin takvåning – se bilderna

Johnny Depp säljer sin gigantiska takvåning i anrika Eastern Columbia Building i Los Angeles. Bilderna talar för sig själva – våningen har verkligen allt.

ANNONS

En spektakulär utsikt, unik planlösning,en fantastisk inredning och ett hem i den historiska Eastern Columbia Building i Los Angeles. Allt till priset av cirka 115 miljonersvenska kronor.

Johny Depp köpte våningen, som då bestod av femlägenheter, 2007. De bevarades till stor del, men slogs samman till en1070 kvadratmeter stor våning med takterrass och pool.

Den färgstarka inredningen går i art deco-stil och flera av väggarna täcks att stora målningar av den brasilianska konstnären Osgemeos.

Det här är inte den enda bostadsförsäljningen Johnny Depp gör. För en tid sedan sålde han sitt gods i södra Frankrike för 480 miljoner kronor.

I augusti dömes han också till att betala 60 miljoner kronor till sin exfru Amber Heard i skadestånd efter att ha förlikats i skilsmässotvisten, men enligt mäklaren har inte försäljningen med skilsmässan att göra.

ANNONS
ANNONS