Här semestrar kändisarna på Hawaii

För nästan 50 000 kronor per dag finns det möjlighet att semestra som en filmstjärna eller president. På Hawaii finns det lyxiga huset som familjen Obama besökt i flera år. För den som inte vill synas är villan ett bra val.

ANNONS
|

Vill man semestra som en president eller en filmstjärna får man ta sig till Kailua Beach, Hawaii. Där ligger ett stort semesterhus dit kändisarna gärna åker när de har semester. Familjen Obama har semestrat i lyxhuset flera gånger i jul och nyårstid. Att presidentfamiljen hyrt huset har gett det smeknamnet ”Winter White House”.

Det är inte bara familjen Obama som gärna tar sig till huset, filmstjärnor som Bradley Cooper, Michael J. Fox, Angelina Jolie, John Krasinski, Emily Blunt, Charlie Sheen och Courtney Thorne-Smith har hyrt villan genom åren.

Huset som nästan är på 500 kvadratmeter stort, ligger precis vid en lång strand. För drygt 48 000 kronor per natt får semesterfiraren mycket lyx.

ANNONS

Villan har fem sovrum för tio personer, fem badrum varav tre av dem har direkt utgång till poolen, en bubbelpool, ett kassaskåp för juvelerna och ett gym.

Köket har allt som behövs för att få en behaglig ledighet, såsom ismaskin, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost. Är gästerna inte sugna på att lägga tid på att laga mat är det inga problem, de kan få en egen kock som lagar maten.

Poolområdet ligger avskilt och skyddat för insyn för dem som inte vill synas, kändisarna får vara fria från paparazzis. Området är omgärdat av en trädgård med palmer. Där finns solstolar, en grill och flera uteplatser.

Sov som en president

Gästerna slipper ta med sig särskilt mycket i resväskan – strandbadlakan och allt annat i badrummet ingår i priset.

För den som vill träna finns tillgång till både tennisbana och golfbana. Om nu vädret skulle vara så dåligt att det inte går att sola på stranden eller vid poolen finns det annat att roa sig med inomhus, som böcker, spel, filmer och kabel-tv.

Till bostadsannonsen på hyrsajten har kändisarna lämnat glada omdömen om sina vistelser i huset. Charlie Sheen vill ha en rum uppkallat efter sig, och familjen Obama berättar att de trivts mycket väl.

ANNONS

Om man snålar in på julklapparna i många år framöver kanske det går få sova i samma säng som en president.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS