Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

5 tips hur ni får en lyxig garderob billigt

GP:s bostadsbloggare guidar dig till en lyxigare garderob, snabbt och billigt.

Det känns som att den moderna garderoben har kommit ut ur den gamla garderoben! Jag menar om man tittar på den nya garderobens nutida outfit, så har mycket förändrats sedan kärvande tradiga trälådor med plastknoppar på 70-talet. Nej den moderna kvinnans garderob står där som en sexig ståtlig springare, redo att varje dag leverera dagens outstanding outfit.

LÄS MER: Så får ni lyxiga hotellsäng stilen på fem minuter – Inredningsvis tipsar

Här får ni mina bästa garderobstips hur ni snabbt får en lyxigare garderob även om ni bor trångt!

Foto: Ikea Livet hemma

Foto: Ikea Livet hemma

1. Garderob – öppen lösning

Den öppna garderoben har verkligen naglat sig fast i våra klappande inredarhjärtan. Visst ser det snyggt ut på alla bilder av öppna garderober som kablas ut över cyper space. MEN tänk på att ha kläder i matchande färger och håll garderoben prydlig. I annat fall ser det mer ut som loppis gone bad än en het fashion hörna.

LÄS MER: 4 Afternoon tea ställen i Göteborg ni måste prova på

Förvara de kläder som inte gör sig i öppen förvaring dolt. Visa bara upp de senaste inköpen och de snyggaste färgade fynden. Visa gärna upp flera snygga förvaringsaskar i olika storlekar i den öppna garderoben. De finns att köpa litevarstans som tex. på Lagerhaus.

inredningsblogg

garderobsinredning

2. Pimpa garderobsväggar

I garderoben kan man liksom ta i och våga lite mer än vanligt. Varför tex. inte måla en av väggarna i en starkt rosa färg och ha svartvita tavlor till, hur läckert som helst. Eller tapetsera garderoben med den där SVIN dyra tapeten från Gucci man spanat in så länge men inte har råd med i större rum.

TIPS: Passa på att tapetsera tråkiga askar på samma gång så blir de en snygga personliga förvaringsboxar.

Foto: Ikea LivetHemma

3. Draperidörr för litet boende

Har man ett litet sovrum i en liten lägenhet, då passar tyg som garderobsdörr perfekt. Fixa garderoben bakom bara så att inte gästen får en chock om han råkar dra i draperiet.

LÄS MER: TOP 5 listan bästa loppis ställen i Göteborg ingen får missa

TIPS: Sy draperiet som en gardin och fäst det i taket på en vanlig gardinskena. Här kan man också ta ut svängarna och välja ett lyxigt gardintyg som man spanat in. Det som är bäst med tyg som dörr är att det går att byta ut lätt och ser även ut som en lyxiga gardin.

Puffar perfekta för garderoben ovan från Jotex och Åhlens.

4. Budgetlyx med sittpall!

Har ni tillräckligt stor garderob så är att inreda med en liten lyxig sittpuff det bästa tricket. Denna trend kommer från de lyxiga glammiga Hollywood-hemmen. Att ha en liten pall klädd i vackert tyg är både snyggt att se på och praktisk att sitta på.

Smarta puffar är de som har lock med förvaring inuti. Där kan ni förvara små prylar som annar lätt hamnar på golvet i garderoben.

Foto: Ikea LivetHemma

Så här otroligt snygg blir Ikea hacket på bokhyllan Ivar med lite rosa härlig färg!

Foto: Ikea LivetHemma

 

Så här lyxig och snygg blir skohyllan med ett snyggt draperi framför! Foto: Amazing Interios Design

5. Skohylla med klass

LÄS MER: Så här hänger ni gardinerna rätt och får fönster med WOW-känsla

Har man en lite större walk in closet funkar vanliga bokhyllor kanon som skohyllor. Här är det verkligen lyx till budgetpris som gäller. Inred hyllorna ända upp till taket och ha snygga förvaringsboxar långt upp vid taket.

Billiga inredningsdetaljer till garderoben

garderob inspiration

Snygga prylar till garderoben ovan hittar ni hos Lagerhaus


LÄS MER: Göteborgshem att älska – Vackert värre på Victoriagatan 

Hoppas ni blivit inspirerade nu till att pimpa till garderoben lite extra inför ett nytt år. Kom ihåg det är ALDRIG för sen att komma ut ur garderoben och bli sitt sanna sexiga snygga jag :)

Out of the closet, wild & free !

Hur ser er drömgarderob ut?

LOVE M

KOMMENTERA BLOGGINLÄGGET HÄR

 
 
Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.