Anton Lindegren är en av arrangörerna till utomhusbion i Slottsskogen i sommar. "Nu laddar vi för årets visning. Det ska bli riktigt roligt, med större skärm och bättre ljud", säger han.
Anton Lindegren är en av arrangörerna till utomhusbion i Slottsskogen i sommar. "Nu laddar vi för årets visning. Det ska bli riktigt roligt, med större skärm och bättre ljud", säger han. Bild: Privat

Utomhusbion i Slottsskogen tillbaka

8 700 personer intresserade hittills.

ANNONS
|

Förra året var arrangörerna oförberedda på det enorma intresset. Nu är det klart att det blir utomhusbio i Slottsskogen i år igen. Arrangörerna Bio-Logi berättar på Facebook att årets visning blir den 13 juli i Azaleadalen. Och eventet har redan väckt nyfikenhet, 8 700 personer har markerat sitt intresse.

– Nu laddar vi för årets visning. Det ska bli riktigt roligt, med större skärm och bättre ljud, säger Anton Lindegren, en av arrangörerna.

Räknar med fullsatt

Förra året var intresset mycket större än vad arrangörerna hade väntat sig.

– Vi hade ju sett att många anmält sig till eventet på Facebook, så vi trodde kanske att det skulle komma tvåtusen personer, men det kom upp till fem-, sextusen personer, säger Anton Lindegren.

ANNONS

I år har Bio-Logi räknat med "fullsatt" igen och satsat på en bioduk som är tolv meter bred jämfört med förra årets åtta meters duk.

– Ljudet blir också bättre, det ska vara bra volym oavsett var man sitter, vi kommer att ha två ljudpelare, säger Anton Lindegren.

Läs mer: Tusentals lockades till utomhusbio

Förra året visades La la land för storpubliken, i år är filmen ännu ej bestämd, men precis som då kommer alla intresserade av evenemanget att få vara med och påverka valet.

– Det är kul att folk är så engagerade, säger Anton Lindegren.

Vilken film skulle du helst vilja att det blir?

– Förra året blev det ju La la land, det är ju en av mina absoluta favoritfilmer. Jag gillar ju musikfilmer, men jag har ingen bestämd idé än vad jag skulle vilja att det blir i år.

ANNONS