TV4:s tittarsuccé ”Masked singer” får en ny säsong

Efter nio veckor gick segern i ”Masked singer” till godisautomaten (Daniel Norberg). TV4:s variant av det koreanska sångprogrammet blev en succé. Nu står det klart att det får en säsong två.

ANNONS
|

”Masked singer” får en ny omgång, det rapporterar Expressen. Gissningsleken, där Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai tillsammans med tittarna skulle försöka lista ut vilken mer eller mindre känd svensk som kunde dölja sig sig bakom de hysteriska kostymerna, blev en stor succé. Under våren lockade den ovanliga sångtävlingen i snitt mellan 1,5 och 2 miljoner tittare.

Enligt Expressen har TV4 ännu inte avslöjat om de fyra paneldeltagarna kommer att återvända. Inte heller premiärdatumet är känt. Men 2022 ska programmet dyka upp på nytt i tv-rutan med nya kändisar, bakom nya masker, som sjunger nya låtar.

ANNONS

LÄS MER:”Masked singer” – så dumt att tittarsuccén är given

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS