Foto: TT.
Foto: TT.

"Simpsons" slår världsrekord

TV-serien "Simpsons" förlängs med en 29:e och en 30:e säsong och slår historiskt rekord som den mest långlivade någonsin, enligt Fox News.

ANNONS
|

Det blir ytterligare två säsonger om denpopulära familjen "Simpsons".Detgör dentecknade serienhistorisk, skriver Fox News.

Med totalt 669 avsnitt kniper"Simpsons" världsrekordet som den skriptadeserie som säntslängst på tv någonsin, på bästa sändningstid.

LÄS MER:Manusförfattare bakom The Simpsons är död

Serien omHomer, Marge, Bart, Lisa och Maggie i Springfield har bland annat belönats med 32Emmy-statyetter. "Simpsons" har sedan tidigare rekordet som den tecknade serie som sänts längst.

"Där fick niKrutrök!"

Avsnitt 600 som var årets halloween-specialvisades i USA den16 oktober. Under thanksgiving kommer ett annat rekord att sättas då "Simpsons" ska visas i en maratonsändning som kommer att ta nästan två veckor. Det historiska avsnittet som göratt "Simpsons"passerar den gamla westernserien "Krutrök"visas först 2019.

ANNONS

"Där fick niKrutrök!Ni förlorade ett lopp ni inte ens visste nideltog i!", säger Homer Simpson, via ettstatement skickat frånFox.

LÄS MER:"Simpsons"-filmen kan få uppföljare

ANNONS