Petra Mede hånglade med Danny Saucedo i Göteborg

Tredje helgen med Bianca Ingrossos talkshow ”Bianca” och insatserna höjs. Rejält. I fredagens program kommer det fram att Danny Saucedo och Petra Mede minsann hånglat med varandra på ett hotellrum i Göteborg.

ANNONS
|

Danny Saucedo är Bianca Ingrossos första gäst i fredagens avsnitt av ”Bianca” på Kanal 5. Popstjärnan är trefaldigt aktuell och pratar därför om sin krogshow, om sitt nysläppta album och om det dolda kameran-liknande prankprogrammet ”Ägd av Danny” som Danny Saucedo snart ska leda på streamingkanalen Amazon prime.

Puttrigt och vänligt men särskilt intressant blir det aldrig, och när Bianca Ingrosso utbrister att det verkligen var ”jättelänge sedan” det gick ett dolda kameran-program på tv inser man att hon aldrig har tittat på det hopplösa dolda kameran-programmet ”Komiker utan gränser” som just nu rullar på SVT – med sin egen mamma Pernilla Wahlgren som en av de gränslösa komikerna.

ANNONS

Danny Saucedo berättar om sin kväll med Petra Mede

Hajar till gör man däremot när kvällens andra gäst kommer in, en lätt övertänd Petra Mede som passar på att prata om sin nya humorföreställning som får premiär i Stockholm nästa vecka. Det är när Mede snackar om åldrande och sexualitet som Danny Saucedo skjuter in meningen ”Jag kommer ihåg en kväll ... i Göteborg” som Bianca Ingrossos intresse (och publikens) plötsligt stiger.

Till allmän förtjusning och Petra Medes lätt nervösa skratt berättar Danny Saucedo sedan om en kväll i Göteborg och ett hotellrum på Avenyn, där han och Petra Mede blev rejält intresserade av varandra. Trots att Andreas Lundstedt från Alcazar också fanns i rummet så ”tog de hand om varandra” som Danny Saucedo så romantiskt uttrycker det.

– Ja, vi tog hand om varandra! Så var det fan i mig. Gud det har jag glömt, säger Petra Mede.

– Men vad gjorde ni ..?! kräver Bianca Ingrosso att få veta och talar vid det laget för hela publiken och samtliga tv-tittare.

”Finns det någon som inte är intresserad av Danny Saucedo”?

På hennes direkta fråga om de var ”intresserade av varandra” följer en lång, tryckande tystnad. Sedan ler Danny Saucedo och Petra Mede skrattar lite forcerat.

– Finns det någon som inte är intresserad av Danny Saucedo, undrar Petra Mede halvt retoriskt och sneglar hoppfullt mot Bianca Ingrosso, som bekräftar hennes fråga och på nytt skickar över den heta potatisen till Danny.

ANNONS

– Vi såg varandra och vi ... vi ... hånglade upp varandra, säger han.

Petra Mede ser lättad ut och slår honom lite kärvänligt på axeln.

– Ja, så var det! utbrister hon och snurrar in sig i något slags försök till ytterligare förklaring.

– Nej men alltså, så här ... eh, nu blir jag nästan lite röd i ansiktet och ... tja, men ... nej.

Även Sofia Kappel och Alawee gästar ”Bianca”

Till slut räddas den rodnande Petra Mede av Binca Ingrosso som går vidare i programmet och i stället börjar prata om sina gästers goda självförtroende.

Även den Guldbaggebelönade skådespelaren Sofia Kappel, aktuell med rysaren ”Feed”, dyker upp i "Bianca” och pratar både om sin nya film och om porrindustrin som hennes förra film ”Pleasure” handlade om. Gästartist är hiphoparen Alawee.

I morgondagens avsnitt av ”Bianca” gästas Bianca Ingrosso av sin mamma Pernilla Wahlgren, göteborgskomikern och GP-krönikören Marcus Berggren, influencern Asabea Britton och Bachelorkillarna Christoffer Levi, Siamak Hatami, Christian Nicolaisen.

FOTNOT: Kvällens avsnitt av ”Bianca” sänds med start kl 22 i Kanal 5.

LÄS MER:Recension: ”Bianca” i Kanal 5

LÄS MER:Gynnings och Bergs podd-besked i ”Bianca”

LÄS MER:Så ska Pernilla Wahlgren hantera sina reklamuppdrag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS