Hen fick lämna kvällens ”Masked singer” i TV4


– Jag har haft skitkul, sade Monstret efter att hen fått lyfta på masken och lämna fredagens ”Masked singer”.

ANNONS
|

OBS! Spolieralert – läs vidare på egen risk.

Förra veckan röstades Isvargen/Victoria Silvstedt ut ur ”Masked singer” och tvingades att lämna programmet efter en avgörande duell mot Roboten.

LÄS MER:Isvargen fick lämna kvällens ”Masked singer”

I kvällens femte avsnitt ställdes till slut Monstret mot Enhörningen och efter att ha framfört Agnes ”Fingers crossed” som andra låt var det det grönfluffiga Monstret (panelmedlemmen Nour El Refais absoluta favorit) som tvingades att tacka för sig. Men vem fanns egentligen under masken?

Felix Herngren gissade på Erik Hörstadius och Måns Zelmerlöw trodde det var Ulrika Knape, medan panelens båda kvinnliga deltagare Nour El Refai och Pernilla Wahlgren var överens om att det måste vara Kikki Danielsson som doldes därunder och som lite tidigare hade rivit av Bon Jovis ”You give love a bad name”.

ANNONS

Panelen gissade på allt från Sean Banan till Henke Lundqvist

Och mycket riktigt var det just Kikki Danielsson som stack fram sitt rufsiga huvud och såg lättad ut efter att ha fått av sig masken.

Att panelen tidigare i programserien gissat på bland annat Sean Banan, Mona Sahlin, Timbuktu, Siw Malmqvist och förre Rangerskeepern Henrik Lundqvist (!) fick mest Kikki Danielsson att se road ut. Det ingick nämligen i planen att både förställa rösten och att välja för henne lite udda låtar.

LÄS MER:Uppenbara risker med ”Den stora älgvandringen”

– Det var himla kul att få köra rap. Sådant som jag inte sysslar med annars, sade Kikki Danielsson till programledaren David Hellenius direkt efter att hon röstats ut.

– Jag har haft skitkul och ångrar inte det här en sekund!

Efter att ledtrådarna betats av en efter en – tyrolerhatten, Kikkis egna tv-show i Nashville, att hon tävlat i ”Jeopardy” och uppträtt i ”På spåret” – tog hon farväl till programmet genom att sjunga Bon Jovis gamla brottarhit ännu en gång. Och utan mask var det betydligt enklare att känna igen Kikki Danielssons röst, den som hörts vid inte mindre än tio tillfällen i Melodifestivalen.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS