Glädjebeskedet till alla "Bron"-fans

Många har väntat - äntligen är inspelningarna för kommande säsong av SVT:s succéserie "Bron" igång igen., "here we go again!!!!" skriver de på seriens officiella Instagram-konto.

ANNONS
|

GP har tidigare skrivit om att inspelningarna av fjärde säsongen börjar i november. Och nu är de igång."here we go again!!!!" skriver de på seriens officiella Instagram-konto.

LÄS MER:"Bron" läggs ned efter säsong fyra

Fokuset ligger fortfarande på Saga Norén, som spelas av skådespelerskan Sofia Helin. Även hon publicerade under dagen ett foto på Instagram med samma text:

Och i kommentaren jublar fansen. "Jaaa!" skriver en, "Äntligen!" skriver an annan och "Kan knappt bärga mig" skriver en tredje.

Sedan tidigare är det känt att fler scener i säsong fyra kommer att utspelas i Köpenhamn, jämfört med Malmö. Premiären planeras till våren 2018. Och den fjärde säsongen blir "troligen" den sista.

ANNONS

-Det är den sista säsongen som det ser ut i dagsläget. Rent manusmässigt och historiemässigt siktar vi på ett riktigt avslut, säger han till tidningen, och tillägger att inspelningarna kommer att bli "vemodiga", harupphovsmannen Hans Rosenfeldt tidigare sagt.

LÄS MER:Rekordpremiär för nya Bron

Här är inlägget i sin helhet;

ANNONS