Då får sista säsongen av ”Young royals” premiär

Nu har Netflix avslöjat när tredje och sista säsongen av ”Young royals” börjar sändas – och släppt de första bilderna därifrån.

ANNONS
|

Den svenska tv-serien ”Young royals”med Omar Rudberg och Edvin Ryding i de båda huvudrollerna som Simon och prins Wilhelm har lite otippat blivit en global succé för Netflix. Redan första säsongen slog ned som en bomb och drog till sig så mycket uppmärksamhet att Omar Rudberg och Edvin Ryding bjöds in och fick medverka i Jimmy Fallons talkshow.

Nu har Netflix meddelat när den tredje och sista säsongen kommer att sändas. Exakt datum är ännu inte släppt men serien kommer att återvända redan i mars. Då får tittarna reda på vad som händer och vilka konsekvenser som prins Wilhelms tal får inte bara för det svenska hovet utan för hela internatskolan, när Hillerska ställs inför sin värsta kris hittills.

ANNONS

Enligt onsdagens pressmeddelande är prinsen och Simon fast beslutna att fortsätta sitt förhållande, ”men vad är de villiga att uppoffra när de inser att deras frihet och kärlek kanske går emot de kungliga idealen, traditionerna och plikterna” som Netflix skriver.

”Young royals” är skapad av Lisa Ambjörn, Lars Beckung och Camilla Holter och serien regisser av Julia Lindström, Jerry Carlsson och Linnéa Roxeheim.

Förutom Omar Rudberg och Edvin Ryding medverkar bland andra även Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla och Pernilla August.

Fler texter på GP Kultur:

LÄS MER:Tv-våren 2024 – 25 serier att hålla koll på

LÄS MER:"Karusell" blir en mardröm för Omar Rudberg

LÄS MER:Kollektivet återförenas i ”Tillsammans 99”

LÄS MER:Ny dramaserie på Tiktok – sponsrad av Systembolaget

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS