Babylycka för ”Tacoparet”

”Tacoparet” Anton Pehrson och Sofia Lindhe har fått barn. ”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej”, skriver tittarfavoriterna på sociala medier.

ANNONS
|

Förra säsongen av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” blev de tittarnas favoriter. Nu har Anton Pehrson och Sofia Lindhe, mer kända som ”Tacoparet”, fått barn ihop.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37. Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra” skriver de på sin gemensamma Instagram och tillägger att fler uppdateringar kommer när de landat i allt.

Att Sofia Lindhe och Anton Pehrson blev ihopmatchade av SVT berodde delvis på deras gemensamma förkärlek för tacos. I programmet hann de både imitera filmscener från ”Dirty dancing” och bråka om Björn Rosenström. Men i slutändan blev de det enda paret från den säsongen som valde att hålla ihop.

ANNONS

Efter giftermålet och inspelningarna reste de runt i Sverige i en skåpbil, men numera har de slagit sig till ro i Åre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS