Tony Irving om drogerna och skulderna

Droger, fester och skulder på 13,5 miljoner. Nu avslöjar Tony Irving hur han blev hemlös under "Let´s Dance. - Jag hade ett hat mot min egen läggning och mot mig själv, säger han i programmet "Ett jobb för Berg".

ANNONS
|

I kvällens avsnitt av "Ett jobb för Berg" berättar Tony Irving om hur han festade, drack och tog droger medan skulderna växte. Till slut hade han en skuld på 13,5 miljoner och blev hemlös föratt kunna betala av skulden.

- I nästan 18 månader var jag hemlös mitt under Let´s Dance, säger han i programmet.

Han berättar om den tuffa tiden då han mådde så dåligt över sin läggning att han var tvungen att döva smärtan.

- Jag mådde fysiskt dåligt över tanken om att ligga med en annan man medanmin kropp skrek att jag ville ligga med en annan man. Alkoholen tog slut på känslan. Och sen började jag ta amfetamin och bantningstabletter. Detta var mitt under Let´s Dance-resan, säger Tony Irving i "Ett jobb för Berg".

ANNONS

Enorma skulder

Efter en tid med alldeles för mycket festande och drickande började han även ta avstånd från sitt eget företag som kördes i botten. "Jag hade 13,5 miljoner i skuld", berättar Irving.

I över ett år var han hemlös mitt under inspelningarna av Let´s Dance.

- Jag bodde på en väninnan soffa eftersom jag valde att sälja allting jag hade, det var mitt ansvar.

Med hjälp och stöd från vänner och en terapeut lyckades Irving ta tag i alkoholproblemen och sina skulder. I dag mår han bra.

- Jag lever Svenssonlivet, jag gör mitt jobb och jag har ett fantastiskt liv.

"Ett jobb för Berg" sänds på Kanal 5 klockan 21.00 på tisdagar.

ANNONS