Tomas von Brömssen och Ina Lundström frontar Faktum-galan

GP-krönikören Ina Lundström och skådespelaren Tomas von Brömssen leder årets Faktum-gala på Göteborgs stadsteater.

ANNONS

I april trycks nummer 200 av gatutidningen Faktum. Tidningen finns att köpa från och med den 23 april. Dagen efter arrangeras årets Faktumgala där man delar ut priser i sju kategorier. Bland annat uppmärksammas "årets sociala entreprenör", "årets integration" och "årets utbildningsinstats".

Tomas von Brömssen leder Faktum-galan tillsammans med Ina Lundström.
Tomas von Brömssen leder Faktum-galan tillsammans med Ina Lundström. Bild: Adam Ihse/TT

Nu är det klart att årets gala leds av GP-krönikören och ståupparen Ina Lundström tillsammans med skådespelaren Tomas von Brömssen.

Som första klara artist till galan har man dessutom presenterat hyllade jazzsångerskan Amanda Andréas.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS