Thomas Stenström till Scandinavium i februari

I lördags drog han 11 000 till Liseberg. Nu är det klart att Thomas Stenström återvänder till Göteborg för en konsert i Scandinavium den 2 februari 2024.

ANNONS
|

I oktober kommer Thomas Stenströms nya album ”Superlativ 97”, inspelat i Göteborg. Plattan följs upp med arenaturnén ”Superlativ tour” som omfattar Stockholm, Malmö och Göteborg.

– Efter Thomas Stenströms imponerande konsert på Liseberg i helgen hälsar vi honom varmt välkommen tillbaka till Göteborg och Scandinavium igen.

– Jättekul med ännu en västsvensk artist som etablerar sig på de stora arenorna, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event i ett pressutskick.

Då släpps biljetterna till Stenström

Konserten på Liseberg i fredags belönades med fyra fyrar och beskrevs som ”en rätt så triumfartad afton för en evig underdog från Uddevalla.”

Biljetterna till konserten i Scandinavium släpps onsdagen den 6 september.

ANNONS

LÄS MER:Recension: Thomas Stenström, Liseberg, lördag

LÄS MER:Recension: Miriam Bryant, Kungstorget, Kulturkalaset, söndag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS