The Soundtrack of Our Lives spelar på Liseberg

De har kallats både ”egendomlig organism” och ”ett naturfenomen”. The Soundtrack of Our Lives har återförenats och åkt på turné. Nu står det klart att Göteborgsbandet också kommer att uppträda på Liseberg.

ANNONS
|

En gång i tiden var de ett av Sveriges mest omtalade och framgångsrika rockband. Förra årets återförenades de för tre festivalspelningar, och öste därefter även på inför publik på Pustervik i Göteborg och därefter på Garaget i Hammenhög.

Spelningarna gav mersmak och i år har bandet, med sångaren Ebbot Lundberg i spetsen, åkt på en omfattande turné med spelningar runt om i Sverige, med start 15 februari i Uppsala. Även två spelningar utomlands har hunnits med: i Oslo och London.

Tre kvällar på Pustervik gav mersmak

Därefter spelade Göteborgsbandet The Soundtrack of our lives också tre kvällar på hemmaplan inför ett fullsatt Pustervik.

”Oj vad den här orkestern fortfarande kan piska upp en stämning när de är på humör.” noterade GP:s recensent Daniel Claeson och delade ut fyra fyrar i betyg för konserten på lördagskvällen den 16:e mars.

ANNONS

Nu står det klart att The Soundtrack of Our Lives årtervänder till Göteborg för ytterligare en spelning. Bandet är bokade till Lisebergs stora scen, där de kommer att uppträda 7 september.

LÄS MER:Recension: The Soundtrack of Our Lives, Pustervik, lördag

LÄS MER:The Soundtrack of Our Lives är återförenade – ingen vet för hur länge

LÄS MER:The Soundtrack of Our Lives på Sverige-turné våren 2024

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS