The Office-skådespelaren Ewen MacIntosh är död.
The Office-skådespelaren Ewen MacIntosh är död. Bild: Pressbild

The Office-skådespelaren död Ewen MacIntosh - blev 50 år

The Office-skådespelaren Ewen MacIntosh är död. Britten gjorde rollfiguren ”Big Keith” och syntes senare även tillsammans med Ricky Gervais i ”Afterlife”. Ewen MacIntosh blev 50 år.

ANNONS
|

Det var skådespelarens management ”Just Right” som meddelade att Ewen MacIntosh har gått bort efter en längre tids problem med hälsan. Senare kommenterade The Office-kollegan Ricky Gervais saken på X.

”Extremt tråkiga nyheter. Den otroligt roliga och underbara Ewen Macintosh, känd för många som ”Big Keith”, från ”The Office”, har gått bort. Ett sant original. Vila i frid.”, skriver Gervais på X.

Ewen MacIntosh gjorde även roller i ”Miranda” och ”Little Britain”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS