The Fooo Conspiracy ställer in turné

The Fooo Conspiracy skjuter fram sin Skandinavienturné. "Samtliga biljettköpare får biljettavgiften tillbaka", skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

The Fooo Conspiracy skulle ha inlett turnén på Annexet i Stockholm den sjunde oktober och där efter besökt, Norrköping, Århus, Malmö, Köpenhamn, Göteborg, Helsingborg, Linköping,Örebro och Oslo. Men nu meddelar Live Nation att turnén skjuts fram. Anledningen ska vara att bandet befinner sig mitt i en omfattande lansering i Sydamerika.

"Det känns såklart sjukt tråkigt men det är bara att hålla ut ett tag till! Vi är fortfarande så taggade på att få komma ut och giga, möta våra fans runt om i Skandinavien och visa upp vår nya show.", hälsarThe Fooo Conspiracy till fansen.

"Årets Livegrupp"

Under tisdagen togThe Fooo Conspiracy hem priset som "Årets Livegrupp" på Rockbjörnen där de uppträdde med låten "Summer Love". Bandetbestår av Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar Molander och Omar Rudberg.

ANNONS

Det finns ännu inga uppgifter om hur lång tid det kan dröja innan turnén blir av."Köpta biljetter inlöses och information om den kommande Skandinavienturnén kommer", hälsar Live Nation i ett pressmeddelande.

Biljetterna tas emot för återköp fram till den 17 oktober.

LÄS MER:Därför stoppadesThe Fooos spelning på Göteborgsvarvet

ANNONS