Inställd folkfest. Det blir inget Summerburst i juni.
Inställd folkfest. Det blir inget Summerburst i juni. Bild: Martin Argus

Summerburst på Ullevi ställs in i juni

Summerburst skulle ha firat tio år med ett stort kalas på Ullevi första helgen i juni. Nu blir det inte så. Arrangerande Live Nation jobbar nu på att hitta nya datum längre fram.

ANNONS
|

Dansfesten första Ullevi-evenemanget att ställas in på grund av corona. Beskedet kom via Facebook på tisdagseftermiddagen.

"Vi jobbar intensivt med möjligheten att hitta ett nytt datum och följer situationens utveckling dygnet runt tillsammans med myndigheter och våra samarbetspartners", skriver arrangerande Live Nation och vänder sig direkt till sin publik:

"Vi tackar för ert förtroende, förståelse och tålamod medan vi nu arbetar igenom alla detaljer med artister, crew och alla inblandade. Vi kommer tillbaka snart med mer information."

LÄS MER:Så blir det med sommarens konserter och festivaler

Med bland andra Armin Van Buuren, Marshmello och Steve Aoki bokade skulle Summerburst den här sommaren enbart ha ägt rum i Göteborg, där man alltså ville fira sitt jubileum med festival på Ullevi.

ANNONS

Köpta biljetter gäller för ett eventuellt nytt datum.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS