Springsteen mår bättre men ställer in alla konserter 2023

Bruce Springsteen bryter tystnaden efter flera veckors sjukskrivning.
”Jag är på bättringsvägen och ser fram emot att se er alla nästa år”, hälsar rockstjärnan som samtidigt meddelar att samtliga hans planerade konserter 2023 ställs in.

ANNONS
|

Det var i mitten av augusti som Bruce Springsteen med bara några timmars varsel ställde in sina konserter på Citizens Bank Park i Philadelphia.

Efter en tillfällig comeback på hemmaplan i New Jersey tvingades Springsteen ställa in ytterligare spelningar i USA. Sedan dess har han vårdats för magsårsrelaterade problem.

Konserterna flyttas till 2024

Nu meddelar Springsteen och hans team att rockstjärnan mår bättre men behöver fortsatt vård under resten av året. Vilket innebär att samtliga de konserter som var inbokade i USA nu ska få nya datum 2024.

Hur de ändrade planerna påverkar den Europa-turné som det ryktats om, med konserter i Solna, är oklart.

ANNONS

”Tack till alla mina vänner och fans för era hälsningar, er uppmuntran och stöd. Jag är på bättringsvägen och ser fram emot att se er alla nästa år”, hälsar Bruce Springsteen via sina sociala medier.

LÄS MER:Här är artisterna som kan komma till Ullevi 2024

LÄS MER:Metallicas fans spenderade mest pengar under Ullevi-sommaren 2023

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS