Spice Girls släpper ny låt från ”Wannabe”-tiden

En tidigare osläppt låt med Spice Girls får nu se dagens ljus på en EP som gruppen släpper med anledning av födelsedagen för ”Wannabe”, skriver Pitchfork.

ANNONS
|

LÄS MER:Kampen om Britney Spears förmyndarskap – detta har hänt

Den ikoniska genombrottssingeln fyller 25 år i år och på jubileums-EP:n återfinns en tidigare osläppt låt. Låten heter ”Feed Your Love” och skrevs 1995 av Spice Girls tillsammans med Richard Stannard och Matt Rowe. En bit av den läcktes redan 2016, men hela låten har inte kunnat höras förrän nu.

Nylon skriver att låten är en ”långsam, själfull ballad” och att den lades på hyllan för att den var för ”vågad” för Spice Girls publik.

LÄS MER:Vi måste få unga att börja supa igen

EP:n innehåller även originalversionen av ”Wannabe”, en dansant remix av Junior Vasquez och en demo-version av superhiten.

2019 återförenades gruppen för en turné, dock utan Victoria ”Posh Spice” Beckham. Detta är den första ”nya” musiken de släpper sedan 2007.

ANNONS

LÄS MER:Annah Björk: Spice Girls definierade en hel era

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS