Sacha Baron Cohen och Isla Fisher skiljer sig. På bilden poserar de framför kamerorna i Sydney, Australien våren 2021,  inför en Oscars-sändning live via skärm.
Sacha Baron Cohen och Isla Fisher skiljer sig. På bilden poserar de framför kamerorna i Sydney, Australien våren 2021, inför en Oscars-sändning live via skärm. Bild: Rick Rycroft

Sacha Baron Cohen och Isla Fisher skiljer sig efter 13 år

Skådespelarparet Sacha Baron Cohen och Isla Fisher skiljer sig. Det efter drygt tjugo år tillsammans, närmare fjorton av dem som gifta. Paret uppger på Instagram att de efter en ”lång tennismatch” nu ”lägger ner sina racketar” och går skilda vägar.

ANNONS
|

På fredagen stod det klart att brittiske komikern och skådespelaren Sacha Baron Cohen, 52 år, och australiensiska Isla Fisher, 48, skådespelare, modell och författare, skiljer sig.

Paret lade då ut en identisk post på Instagram. Där poserar de framför kameran i vita tenniskläder. Som bildtext har de skrivit ”Efter en lång tennismatch som varade i över tjugo år lägger vi till sist ner våra racketar.”

De berättar att de tillsammans ansökt om skilsmässa 2023.

Paret träffades 2001 och har tre gemensamma barn. Enligt Page six har skådespelarna levt separata liv den senaste tiden.

"Vi har alltid värnat om vårt privatliv och har gått igenom den här processen i det tysta. Vi kommer för alltid att dela vår hängivenhet och kärlek till våra barn. Vi uppskattar att ni respekterar vår familjs önskan om att få bli lämnade i fred.” skriver de nu i sin gemensamma Instagrampost.

ANNONS
Bilden är en skärmdump från den Instagram story som Isla Fisher och Sacha Baron Cohen lagt upp.
Bilden är en skärmdump från den Instagram story som Isla Fisher och Sacha Baron Cohen lagt upp. Bild: Islafisher/sachabaroncohen/Instagram

De senaste veckorna har det stormat rejält kring Sacha Baron Cohen.

Det sedan den australiensiska skådespelaren och komikern Rebel Wilson, 44 år, släppt sin självbiografi ”Rebel rising”, där en kollega anklagas för kränkande beteende.

På Instagram outar författaren mannen som Sacha Baron Cohen och kallar honom enligt Sky News för ett av Hollywoods största ”rövhål”. Hon uppger i boken att hon blivit sexuellt trakasserad av komikern under inspelningen av hans spionkomedi ”Grimsby” 2014 – anklagelser som Sacha Baron Cohen själv slår ifrån sig, och kallar falska.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS