Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/20

Så har tv-serierna hanterat skådespelarnas graviditeter

Stora kläder, välplacerad rekvisita, problem med sköldkörteln och vinnare av en korvätartävling. Ja, när manusförfattaren inte tycker att karaktären är redo att bli gravid finns det många sätt att dölja skådespelarens växande mage.

Det är inte ovanligt att manusförfattarna till tv-serier får hantera att någon av skådespelarna plötsligt har en snabbt växande. Och vissa serieskapare är mer kreativa än andra när det kommer till att dölja graviditeterna.

När både Alyson Hannigan och Cobie Smulders, som spelade Lily och Robin i ”How I met your mother” blev gravida med sina första barn var serien inne på sin fjärde säsong.

LÄS OCKSÅ: Här är tv-serierna som skrotas inför hösten

Manusförfattarna tyckte inte att Lily och Robin var redo att bli föräldrar än, så de var tvungna att gömma deras växande magar.

Förutom att skådespelarna ofta visades i halvbild användes strategiskt placerad rekvisita för att dölja graviditeterna. Men i ett avsnitt skrev de in en scen där Alyson Hannigan gravida mage fick synas utan skymmande saker framför.

Foto: 20th Century Fox
Foto: 20th Century Fox

I avsnittet ”The Possimpible” får vi se en flashback från 1995 när Lily vinner en korvätartävling. Hon åt 29 korvar på åtta minuter och resultatet av det blev en rejält uppsvälld mage – men där inne låg ju egentligen inga korvar utan Alyson Hannigans första barn Satyana Marie.

Strax därefter, i samma avsnitt, visar Hannigans gravida mage upp återigen. Då i en scen där Lily slår sitt korvätarrekord genom att äta 33 korvar på åtta minuter med bland annat Ted, Barney, Robin och Marshall som publik.

LÄS OCKSÅ: Se om Twin Peaks? Här är detaljerna du missat

År 2012, när Alyson Hannigan blev gravid med sitt andra barn, behövdes ingen korvätartävling. Serieskaparna hade redan planerat att karaktärerna Lily och Marshall skulle skaffa barn just då, så skådespelaren Alyson Hannigan behövde inte kränga på sig en låtsats mage utan kunde i stället visa upp sin egen kula.

Självklart finns fler tv-serier där skådespelarna blivit gravida. Bläddra i bildspelet ovan för att läsa mer om hur serier som ”Homeland”, ”Sex and the city”, ”New Girl” och ”Grey´s Anatomy” har hanterat huvudrollsinnehavarnas graviditeter.