Arkivbild. Johnny Marr uppträder på engelska Camp Bestival 2014.
Arkivbild. Johnny Marr uppträder på engelska Camp Bestival 2014. Bild: Jim Ross

Rockstjärnan ställer in Way Out West-gigget

Det blir inget Way Out West för Johnny Marr, som skulle ha spelat på festivalens största scen under lördagen.

ANNONS
|

Sent på fredagskvällen meddelade arrangörerna att Johnny Marr ställer in sin medverkan på årets Way Out West. Anledningen är att han inte lyckas resa hit från hemlandet England, där han spelade på festivalen Lakefest igår.

– Det är inte svårare än att hans flyg dessvärre blev inställt och inga andra funkar för att han ska hinna hit i tid. Det är surt för alla inblandade, säger Filip Hiltmann, pressansvarig på festivalarrangören Luger.

Johnny Marr blev först känd som gitarrist i kultbandet The Smiths på 1980-talet. Sedan dess har han spelat i Modest Mouse och släppt musik som soloartist.

Way Out West meddelar att de ”jobbar stenhårt” med att hitta en ersättare och hoppas kunna presentera vem det blir under lördag förmiddag.

ANNONS

Till konsertsommaren

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS