Rihanna och Asap Rocky visar upp sonen Riot Rose för första gången

I augusti födde Rihanna sin och Asap Rockys andra son. Nu visar paret för första gången upp sin babylycka för resten av världen i en serie bilder.

ANNONS
|

På de nya familjefotona, som bland andra People rapporterat om, poserar Rihanna och Asap Rocky glatt för kameran. På en av bilderna syns den nyfödda sonen Riot Rose sitta i pappas famn medan 16 månader gamla RZA (döpt efter den legendariska Wu Tang Clan-rapparen) håller sig vid sin mammas ben.

På en annan bild ligger Riot Rose på en filt och tittar förundrat upp på sina föräldrar. Det är första gången det lille nytillskottet visas upp publikt sedan han kom till världen i augusti.

Rihanna avslöjade att paret väntade barn på nytt under sin halvtidsshow på Super Bowl i fjol, då hon visade upp en tydlig babybula under sin röda outfit.

ANNONS

Rihanna har i en tidigare intervju med Vogue beskrivit det som ”legendariskt” att bli mamma.

– Det är allt. Du minns verkligen inte livet innan, det är det mest galna någonsin, sa stjärnan då.

Många internationella medier har delat kändisfotografen Diggzys nya bilder på familjen, bland annat Vogue. Se flera av dem nedan.

LÄS MER:Rihanna har fått sitt andra barn

LÄS MER:Här är artisterna som kan komma till Ullevi 2024

LÄS MER:Rihannas halvtidsshow på första plats

LÄS MER:Recension: Rihanna – Super Bowl halvtidsshow 2023

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS