Så tillverkas kefirsmöret på Bulot
Bulots lilla älskling fyller snart sju år. Den är en kefir, enkelt förklarat fermenterad mjölk, som ständigt matas med den allra finaste grädden. Allt för att kunna vispa ihop ett syrligt, lite jästigt smör, som fått en helt egen plats på menyn.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
Därefter 50% rabatt i 3 mån., sedan ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.