Per Andersson gästar Laleh på Ullevi

Förra året öppnade Per Andersson för Håkan Hellström tillsammans med Damorkestern. Nu står det klart att han även gästar Laleh på Ullevi i sommar.

ANNONS
|

Den som följer Laleh på sociala medier har kanske kunnat ana att hon och komikern haft något i görningen, då flera sketch-klipp med Per Andersson lagts upp på hennes Instagram de senaste dagarna. Men nu är det alltså offentligt att skådespelaren från Mölndal gästar hennes konsert på Ullevi i augusti.

Laleh ska ut på sin största turné någonsin i sommar och kommer att bjuda in flera gäster under konserterna.

– Jag har bjudit in mina drömgäster och människor som har hjälpt mig eller varit med mig på denna resa och hoppas på en festlig kväll full av överraskningar, skratt, tårar och musik, säger Laleh i ett pressmeddelande.

ANNONS

Ny musik från Laleh väntas också inför turnén.

Laleh spelade på Ullevi för första gången förra året och hade då Darin som gäst på scen. Men även förinspelade klipp med Mia Skäringers karaktär Gulletussan var en del av showen.

Per Andersson bör också vara van vid Ullevi-scenen vid det här laget. Förra året var han tillsammans med Damorkestern förband för Håkan Hellström inför dennes två första konserter på arenan.

LÄS MER:Guide: Kalender med konserter i Göteborg hela 2023

LÄS MER:Hundra procent män med gitarr på Ullevi – så kan vi inte ha det

LÄS MER:Hårdrockarna nöjdast på Ullevi

LÄS MER:Recension: Laleh, Ullevi, fredag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS