Nu finns en ny chans att buda hem Mia Skäringers turnéjacka.
Nu finns en ny chans att buda hem Mia Skäringers turnéjacka. Bild: Anders Ylander

Ny chans att buda hem Mia Skäringers jacka på Tradera

Nu finns en ny chans att buda hem Mia Skäringers jacka från No more fucks to give”-turnén. Jackan säljs via Tradera och pengarna går till Göteborgs stadsmission.

ANNONS

Det var i samband med GP:s julkonsert på Pustervik som Mia Skäringer berättade att auktionerar ut sin ikoniska jacka till förmån för Göteborgs Stadsmission.

Budandet på Tradera tog fart och det vinnande budet landade på 40 100 kronor. Dessvärre slutfördes aldrig affären varpå Tradera lagt ut jackan på nytt.

– Den här har varit med om mycket kan jag säga. Jag gjorde tre jackor till föreställningen, en av dem gav vi till Musikhjälpen och den drog in skitmycket pengar, berättade Mia Skäringer på Pustervik.

– Den här är inte bara i tecknet av metoo, utan ”No more fucks to give” handlar om alla människors lika värde, menade hon.

ANNONS

Den andra omgången av auktionen avslutas under söndagen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS