Rullande åska tog farväl på Ullevi

Håkan tog farväl, åtminstone för den här gången, med årets andra Ullevi-spelning. Gästerna under kvällen var Erik Lundin, LaGaylia Frazier, Eva Dahlgren, Amanda Jenssen, First Aid Kit, Christina Hellström och sist men inte minst Leila K. 65 000 personer såg konserten på Ullevi, vilket gör det till den åttonde största konserten på arenan.

ANNONS
|

63 788 personer. Så många var det som såg Håkan Hellström på Ullevi i fredags – en spelning som belönades med fem fyrar av GP:s recensent Sofia Andersson.

LÄS MER:Allt om Håkan Hellström på GP:s stora Håkansajt

Och den siffran spräcktes när 65 000 såg Håkan under lördagen, den sista i Rullande åska-turnén – det var även den sista från Håkan Hellström på ett bra tag. Sedan väntar en lång period av vila för Göteborgsprofilen. Totalt 303 000 personer har sett Håkan Hellströms 13 konserter i sommar, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

LÄS MER: GP ger fredagens spelning fem fyrar

ANNONS

LÄS MER: Här är hela fredagskonserten – i bilder

Här är Rullande åskas tidigare gäster

Det är tredje året stjärnan besökte Ullevi och spelningarna sätter punkt för en turné som bland annat besökt Berlin, Stockholm, Gävle, Umeå, Bergen, Bråvalla, Örebro, Karlstad, Borgholm och Malmö.

LÄS MER:Här ärHåkans fem viktigaste konserter

Med sig på scen har Håkan bland annat haftErik Lundin, Silvana Imam, Ola Salo, Amanda Jenssen, First Aid Kit, Veronica Maggio, Dennis Lyxzén, Eva Dahlgren och mamma Christina Hellström. Gästerna för lördagskvällen var Erik Lundin, Eva Dahlgren, Amanda Jenssen, First Aid Kit, Christina Hellström och sist men inte minst Leila K.

ANNONS