"Lovar att göra mitt allra bästa"

ANNONS
|

Många, många frågor blev det till melodifestivalsaktuella Molly Sandén. Alla var omöjligt att svara på men här kommer chatten i sin helhet:

Molly Sandén: Hej på er! Nu är jag supertaggad på att få svara på era spännande frågor! Kör hårt! Puss // Molly

Jenny: Hur gammal var du när du började sjunga? Fanns det något annat du jobb du ville ha?

Molly Sandén: Jag har sjungit så länge jag kan minnas... mamma har berättat för mig att mina dockor sjöng till varandra istället för att prata när jag var liten. Jag gick även runt och sjöng till träden och kottarna precis som dom gjorde i alla disney-filmer... trodde liksom att det var så man gjorde! Haha. När jag var lite ville jag antingen bli sångerska eller Pochahontas.

ANNONS

Evelina: Vilka andra låtar i mello gillar du?

Molly Sandén: Jag tycker att det är ett väldigt starkt startfält med något för alla. Ingen av låtarna är den andra lik och jag har många olika favoriter... men jag måste ändå säga att jag tycker Loreens låt är något över det vanliga. Blev så sjukt berörd när jag hörde den första gången, och jag älskar den fortfarande. Några andra favoriter är Danny, Dead By April och Lisa Miskovsky.

Jasmine: Du är så bra! Jag håller på dej o lovar rösta jättemycket.

Molly Sandén: Tack va söt du är! PUSS på dig!

Julia: Vad gillar du för mat? vilken är din favoritfärg? gillar du hästar?

Molly Sandén: Jag är en matälskare som gillar det mesta... så det är nästan lättare att säga vad jag inte gillar! Jag gillar inte oliver, leverpastej och koriander. Favoriträtten är nog tacos - det funkar ju alltid!

Favoritfärgen är definitivt lila. Hela min lägenhet är lila!

Jag älskar hästar! Helt klart ett av mina favoritdjur!

John: Dejt?

Molly Sandén: Haha! Du är söt du! Tyvärr är jag inte redo för ett förhållande just nu!

Elin: Hur gammal är du?

Molly Sandén: Jag är 19 år. Fyller 20 den 3e Juli!

ANNONS

Elin: Håller du på med nån sport?

Molly Sandén: Idag tar musiken upp nästan all min tid, men jag har provat på nästan alla sporter någon gång i mitt liv. Fotboll, innebandy, pingis, tennis, golf, ridning och skidor... men jag är en sån där människa som vill va bäst på allt och jag märkte att det inte var så lätt... men jag kom ändå ganska långt på bara vilja! Idag spelar jag golf på somrarna och åker skidor på vintrarna. Ibland spelar jag även tennis.

Pelle: Vem tror du vinner på lördag?

Molly Sandén: Det är jättesvårt att säga eftersom att allt kan hända i melodifestivalen... men jag måste nog ändå säga Loreen. Hon har verkligen hela paketet, låten rösten och ett magiskt scenframträdande!

Emma: Vilken typ av musik lyssnar på på hemma?

Molly Sandén: Jag är verkligen en allätare när det gäller musik... jag väljer låt efter vilket humör jag är på! Ibland är det skönt att sitta och mysa till en härlig James Morrison låt, och ibland taggar jag till en låt av David Guetta... men just nu är det ändå starka tjejer som Rihanna, Beyonce och Adele som spelas mest i min iphone.

ANNONS

Klara: Vad är dina bästa tips innan man ska gå ut och sjunga? Är du taggad inför Lördag? Vad kommer du göra om du vinner? DU ÄR BÄST, och jag ska rösta jättemycket på dig! :)

Molly Sandén: Sekunderna innan jag går upp på scen brukar jag slå mig själv (låter mer dramatiskt än vad det är) för att känna att hela kroppen är med. Sen tar jag ett djupt andetag och tänker att jag inte kan göra mer än mitt bästa, och att jag ska gå in och njuta av att jag får göra det jag älskar - stå på scen!

Jag är så otroligt taggad att jag springer runt som en liten duracell-kanin här på globen. Jag tycker det är så fantastiskt kul att bara få vara här!

Om jag vinner... shit.. det kan jag nästan inte svara på. Jag skulle bli VÄRLDENS lyckligaste tjej, och i all chock och lycka skulle jag nog kunna glömma allt som hänt mellan mig och Eric och kyssa honom mitt på scen! Haha. Sen skulle det bli fest hela natten med familj och vänner.

Tack söta du! Puss

Linda: Vad är det roligaste du vet?^^

Molly Sandén: När någon annan skrattar:)

ANNONS

Johan: Är det din riktiga hårfärg?

Molly Sandén: Nej den här färgen är lite rödare än min naturliga färg. Har som många andra en härlig s.k. "råttfärgad" nyans i grunden. Haha.

Carina: Hey Molly, I'm from Germany! Good Luck for tomorrow! I will watch it on SVT! Have you got international plans for the future? Love xxx

Molly Sandén: Hi there! Thank you so much! It has always been a dream for me to go touring all over the world... But first I have to focus on Sweden. But it feels great that my new songs are in a language not only swedes will understand!

Thank you for your support! Hope I see you soon somewhere in Europe!

Cassandra: Hur går det med parkeringsböterna? :)

Molly Sandén: Haha! Kul att du frågar! Jag har faktiskt blivit mycket bättre! Börjar lära mig på vilka platser man kan stå på inne i stan.

sola: Att du inte är nervöööööös!!!!??

Molly Sandén: Jag äääär nervös! Men jag känner ändå ett lugn i att jag är så fruktansvärt glad att jag ens kommit såhär långt! Det viktigaste för mig är inte att få en bra placering. Det viktigaste för mig är att få föra fram den här låten och budskapet och att få beröra någon därute. Att ni tagit mig hit till finalen är ett bevis på det, och det är den största vinsten för mig. Jag har bestämt mig för att gå upp på scenen imorgon och bara njuta!

ANNONS

Jessica: Skulle du bli ledsen om du kom sist imorgon?

Molly Sandén: Det är väl klart att det skulle kännas lite tungt, men jag är så fruktansvärt glad att bara få vara med i finalen! Det är en vinst i sig! Huvudsaken är att jag känner att jag gjort bra ett bra framträdande och att i alla fall någon där ute blev berörd.

Jessica: Kommer du åka ut på nån signeringsturné nu efter finalen?

Molly Sandén: Vi sitter just nu och planerar alla spelningar nu i vår, och vi har en massa roligt på gång runt om i Sverige! Så håll utkik i kalendern på min hemsida: mollysanden.se

patric/simon: Vad gör du på fritiden utom att sjunga?? och visst har du 2systrar med??

Molly Sandén: Musiken tar upp större delen av min tid just nu, men när jag är ledig försöker jag umgås så mycket som möjligt med mina vänner och min familj. Speciellt mina två systrar Frida och Mimmi.

ellinor: hur lång är du?

Molly Sandén: Jag är ca 1,67 m:)

Frédéric: Good look for tomorrow... You have more and more fans around the world...congratulations ! Will you make an international career in the future ? Belgium for example (hahaha...)

ANNONS

Molly Sandén: Wow! That's amazing! Thank you very much! I hope I see you soon in Belgium! :)

Sebastian: Hej! Tycker du har en fantastisk kraft och känsla i din röst när du sjunger! Jag undrar ifall du skulle kunna tänka dig att testa andra genrer, du skulle passa perfekt till t.e.x en houselåt!

Molly Sandén: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir! Jag har faktiskt testat alla möjliga olika genrer nu under de senaste två åren för att hitta mitt eget sound, och min nya platta kommer gå lite mer åt pop-hållet utan att det blir för elektroniskt. Kanske att jag i framtiden kan göra en featuring på en House låt? Jag tycker det är kul att utmana sig själv och exprimentera lite. Så ingenting är omöjligt!

ellinor: Om du fick välja ett tredje syskon av någon som är med i finalen vem skulle det vara?

Molly Sandén: Danny. Helt klart! Vi kallar faktiskt varandra för kusiner... anledningen till detta är egentligen en lång historia som började i Leksand 2009 när jag sa till honom att han var "en sån där kille man skulle vilja ha med på alla tråkiga släktmiddagar för att liva upp stämningen". Då bestämde vi oss för att bli kusiner! Haha.

ANNONS

Molly Sandén: Härliga, underbara ni! Tack för era grymma frågor! Tyvärr hinner jag inte svara på några nu fler eftersom att jag måste springa iväg till Globen på signering! Men hoppas att ni ändå fick svar på något ni undrat över, och att ni håller tummarna för mig nu imorgon! Jag lovar att göra mitt allra allra bästa!

Massa pussar och kramar till er!

ANNONS