Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Göteborgaren Fredrik Karlsson tillsammans med Mumford & Sons sångare Marcu Mumford.

Mumford & Sons blöta fotbollskväll i Göteborg

Det brittiska bandet Mumford & Sons spelar på Scandinavium på måndag, och på söndagen passade de på att festa i Göteborg. Då blev det både snaps och fotbollsramsor.

–  Som de drack kunde man inte tro att de skulle uppträda imorgon. De var säkert 15 stycken som drack snaps och sjöng fotbollssånger, säger Fredrik Karlsson som råkade stöta på bandet på  en pub på söndagen. 

– Jag hörde att det var ett gäng engelsmän som skrek och skålade. Först såg jag inte vilka det var men så sa en tjejkompis att det var ett ett engelskt band, säger Fredrik Karlsson, som befann sig på puben Cheers för att titta på matchen mellan Manchester och Arsenal. 

– Jag tycker att de är skitbra och har lyssnat jättemycket på dem. Jag gick till och med och nynnande på en av deras låtar på vägen dit. 

När sångaren i bandet, Marcus Mumford, gick förbi Fredrik Karlsson på väg till toaletten, passade Fredrik Karlsson på att säga hej. Marcus Mumford hade själv på sig Englands landslagströja.

– Jag tog tag i hans arm och sa att jag älskar deras musik, säger Fredrik Karlsson och berättar att sångaren var väldigt trevlig.

– Han var jättesnäll och sa att jag självklart kunde få ta en bild.

Imorgon spelar Mumford & Sons på Scandinavium, en spelning som det stora fanet Fredrik Karlsson tyvärr missar. 

– Jag hade velat gå men missade att köpa biljett, och nu ska jag upp till Stockholm istället. Men det är synd, jag hade velat se dem.