Modellen Kelly Gale och Joel Kinnaman har förlovat sig

Stjärnmodellen Kelly Gale från Västra Frölunda har förlovat sig med pojkvännen och Hollywood-stjärnan Joel Kinnaman. Paret visar upp ringarna på Instagram.

ANNONS
|

Fotomodellen Kelly Gale och skådespelaren Joel Kinnaman är ett par sedan ungefär två år tillbaka. Nu var det alltså dags att bekräfta kärleken med en förlovning,

Paret delar samma bild på sina respektive Instagram-konton. Där ser man hur Joel Kinnaman, klädd i kortärmad, kamouflagemönstrad tröja och keps har gått ned på knä och visar upp ringen för Kelly Gale som har på sig ett litet, svart linne och korta byxor.

”Hon sade nej... skoja bara!, skriver Joel Kinnaman.

”Din för evigt” skriver Kelly Gale på en andra bild där paret kysser varandra, stående på en klippa vid havet.

ANNONS

25-åriga Kelly Gale kommer ursprungligen från Västra Frölunda utanför Göteborg och har jobbar som modell redan sedan tolvårsåldern då hon upptäcktes på ett kafé i hemstaden. Hon är mest känd för sina uppdrag hos underklädesmärket Victoria’s Secret men har även jobbat med bland andra modehusen Gaultier och Chanel.

LÄS MER:Joel Kinnaman och Kelly Gale på kärlekssemester

Joel Kinnaman, 41 år, fick sitt första genombrott på Backateatern i Göteborg i rollen som Raskolnikov i ”Brott och straff”. Senare tog film- och tv-karriären fart med roller i bland annat Snabba cash-serien. Numera har han etablerat sig i Hollywood med bland annat remaken av klassiska ”Robocop” och nu senast ”Tre sekunder”.

LÄS MER:Dolly Parton fyller 75 år och hyllas av fansen

ANNONS