Med sitt nya album ”P.S. Jag hatar dig” åker Miriam Bryant på stor turné nästa år – med eller utan kryckor. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle, i samband med albumsläppet.
Med sitt nya album ”P.S. Jag hatar dig” åker Miriam Bryant på stor turné nästa år – med eller utan kryckor. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle, i samband med albumsläppet. Bild: Christine Olsson

Miriam Bryant: ”Tänker inte låta ett gipsat ben stoppa turnén”

Miriam Bryants turné såg ut att hotas av ett benbrott, men nu meddelar stjärnan att hon inte tänker ställa in.
– Givetvis låter jag inte ett helgipsat ben stoppa turnén, skriver hon på Instagram.

ANNONS
|

Miriam Bryant utkom i november med ”P.S. Jag hatar dig”, hennes första album på svenska och tredje totalt sedan debuten ”Raised in rain” från 2013. Skivan kommer följas upp av en stor Skandinavienturné med start på Cirkus i Stockholm den 22 januari och storstilad avslutning på Scandinavium den 5 mars.

Men allt såg ut att behöva ställas in när Miriam Bryant för två dagar sedan la ut en bild på sitt gipsade ben på Instagram med texten ”Det var kul så länge det varade”. Bildtexten syftade på den skidresa Miriam Bryant var på och under vilken hon bröt benet.

ANNONS

LÄS MER:Recension: Miriam Bryant – ”P.S. Jag hatar dig”

Turnén blir ändå av

Nu meddelar hon att turnén ändå blir av som planerat.

– Till er som undrat, givetvis låter jag inte ett helgipsat ben stoppa turnén. Aldrig i livet – vi ses till våren! På kryckor eller utan! Hoppas på en snabb återhämtning, men man sjunger ju likväl inte med knäna, skriver hon på Instagram.

Till uttalandet har hon postat en turnéaffisch med ett par inklistrade kryckor och en liten cirkel med bilden på det gipsade benet från föregående post. Miriam Bryant tackar också för alla fina meddelanden hon fått sedan skidolyckan var ett faktum.

GP söker Miriam Bryant för en kommentar.

LÄS MER:Miriam Bryant: ”Jag dras tyvärr bara till psykbryt”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS