Miley Cyrus överraskade på studenthem - klädd som amerikanska flaggan

Natten till söndag dök världsstjärnan Miley Cyrus upp på ett studentboende vid Virginia University i USA för att uppmana studenter att lägga sin röst på Hillary Clinton, skriver Buzzfeed.

ANNONS
|

Iklädd en dräkt som liknade amerikanska flaggan knackade Miley Cyruspå dörrarna till studenterna vidVirginia Universitysrum - något som minst sagt väckte reaktioner. I stället för att prata om valet ville de flesta ta selfies med Miley Cyrus i stället, skriverBuzzfeed.

Studenterna ska ha blivit chockade när deöppnade dörren och fick syn på artisten. Enligt nöjessajten skakadeMiley Cyrus hand med alla hon träffadeoch presenterat sig: "Har ni någon aning om varför jag är här klädd som en amerikansk flagga, eller tror ni att det är bara för att jag är knäpp?"

Efter det ska hon ha förklarat att hon besöker universitet för att upplysa om varför man ska rösta på Hillary Clinton och inte Donald Trump.

ANNONS

Miley Cyrus ska ha stannat kvar på studenboendet i flera timmar och under sitt besök twittrade stjärnan om sin kampanj: "Kampanj för Hillary Clinton i dag för att uppmuntra unga människor att rösta!!!!"

Det är bara 17 dagar kvar till presidentvalet och valundersökningar visar jämna siffror mellan kandidaterna. Detta trots de senaste skandalerna kring Trumpdär uppgifter om misstänkta ofredanden mot kvinnor spridits i media.

LÄS MER:Här hyllade Trump Clinton"Hon är en fantastisk kvinna"

ANNONS